Bouwbedrijf Pennings
Bouwbedrijf
Logo Pennings 150 Jaar
  • Handelsregister
  • 16024013 te 's-Hertogenbosch
  • Pennings op social media
Copyright © 2023 Bouwbedrijf Pennings bv

Laatste nieuws

Oplevering laatste woning Blok C Gasthuiskwartier Gemeente 's-Hertogenbosch (Centrum)

Vandaag is de laatste woning opgeleverd van de 20 woningen en 20 appartementen van Blok C in het Gasthuiskwartier. Het Gasthuiskwartier wordt gebouwd door een bouwcombinatie van Pennings en Heijmans.

Recente publicaties

thumbnail

Laatste woning opgeleverd #Abdijkwartier

Vandaag is de laatste woning opgeleverd van het project #Abdijkwartier op #Koningsoord te #BerkelEnschot. Wij wensen de bewoners van alle 68 appartementen en 5 woningen veel woonplezier!
thumbnail

Oplevering Deelplan C Gasthuiskwartier 's-Hertogenbosch

Deze week worden de eerste woningen van Deelplan C in het Gasthuiskwartier in Gemeente 's-Hertogenbosch@ door de bouwcombinatie Heijmans-Pennings opgeleverd.
thumbnail

'Achterom is Kermis'

De entree en receptie van Bouwbedrijf Pennings bv worden geheel vernieuwd, naar een ontwerp van OTH Architecten B.V. Tevens worden de vergaderaccommodaties uitgebreid en voorzien van nieuwe AV-hulpmiddelen.
thumbnail

Oplevering Abdijkwartier

Tot en met 10 november levert Pennings de eerste 44 appartementen van Blok A van het #Abdijkwartier op #Koningsoord te #BerkelEnschot op. Wij wensen de kopers veel woongenot!
thumbnail

VG Visie vastgoedplatform

Winkelcentra. Kantoren. Bedrijven. Woningen. Met Rosmalen als uitvalsbasis en inventiviteit, kwaliteit en betrouwbaarheid als USP's, is Bouwbedrijf Pennings bv actief in vrijwel alle segmenten van de vastgoedmarkt.
thumbnail

15 collega's met samen 428 jaar ervaring

In de afgelopen 2,5 jaar hebben maar liefst 15 collega's met samen 428 jaar ervaring Bouwbedrijf Pennings verlaten om van hun welverdiende pensioen te gaan genieten.
thumbnail

Pennings levert 56 woningen op in Drunen

In opdracht van Woonveste heeft Bouwbedrijf Pennings 56 woningen verduurzaamd. Met het hoogwaardig isoleren van dak en gevels en het aanbrengen van een warmte-terugwin-installatie zijn de woningen gereedgemaakt.
thumbnail

Pennings verduurzaamt voor Zayaz

Pennings is in opdracht van Zayaz woningcorporatie gestart met de verduurzaming van de woningen aan de Pieter de Hooghstraat in Gemeente 's-Hertogenbosch.

Pennings 150 jaar

Pennings Goede Doelendag

Wie jarig is trakteert; en dat doen we ook aan de gemeenschap.

Bouwbedrijf Pennings bestaat 150 jaar en gaat voor duurzaamheid: 'Vol-elektrische auto’s voor medewerkers'

"Onze balie? Gemaakt van geperst papier. Daar is geen boom voor gesneuveld", zegt Ronnie Hauwé (39), directeur van het Rosmalense bouwbedrijf Pennings, dat dit jaar 150 jaar bestaat.

Bouwbedrijf Pennings, oudste bouwbedrijf van 's-Hertogenbosch, viert 150-jarig jubileum

Bouwbedrijf Pennings BV uit Rosmalen bestaat 150 jaar! Burgemeester Jack Mikkers heeft maandag 9 januari het startschot gegeven voor het jubileumjaar van het oudste bouwbedrijf van de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Heeft u een vraag?

Stel hem hier
laatste nieuws

Pennings 150 jaar!

Bouwbedrijf Pennings heeft zich in 150 jaar ontwikkeld tot een innovatieve en initiatiefrijke bouwonderneming. Een bouwpartner die graag een bijdrage levert aan de realisatie en herstructurering van woon- en werkruimte.