Bouwbedrijf Pennings
Bouwbedrijf
Logo Pennings
  • Handelsregister
  • 16024013 te 's-Hertogenbosch
  • Pennings op social media
Copyright © 2024 Bouwbedrijf Pennings bv

Pennings 150 jaar

Recente publicaties

thumbnail

Pennings Goede Doelendag

Wie jarig is trakteert; en dat doen we ook aan de gemeenschap.
thumbnail

Bouwbedrijf Pennings bestaat 150 jaar en gaat voor duurzaamheid: 'Vol-elektrische auto’s voor medewerkers'

"Onze balie? Gemaakt van geperst papier. Daar is geen boom voor gesneuveld", zegt Ronnie Hauwé (39), directeur van het Rosmalense bouwbedrijf Pennings, dat dit jaar 150 jaar bestaat.
thumbnail

Bouwbedrijf Pennings, oudste bouwbedrijf van 's-Hertogenbosch, viert 150-jarig jubileum

Bouwbedrijf Pennings BV uit Rosmalen bestaat 150 jaar! Burgemeester Jack Mikkers heeft maandag 9 januari het startschot gegeven voor het jubileumjaar van het oudste bouwbedrijf van de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Laatste nieuws

BrabantWonen sluit overeenkomst met vier ketenpartners

Op 18 december tekenden wij, samen met collega bedrijven Van Wijnen Rosmalen, Van de Klok Totaalonderhoud en Caspar de Haan Onderhoud & Renovatie, een ketensamenwerkingsovereenkomst met BrabantWonen voor de komende 4 jaar.

Oplevering Blok E, Gasthuiskwartier

Op 5 oktober leverden wij, BC Gasthuiskwartier, de laatste woning op van Blok E.

Altera bouwt samen met Pennings aan verduurzaming winkelportefeuille

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed NV (verder: Altera) en Bouwbedrijf Pennings bv (verder: Pennings) hebben vandaag op vastgoedbeurs PROVADA hun meerjarige samenwerking bestempeld door het tekenen van een raamovereenkomst.

Wij willen vooroplopen en het verschil maken

Bouwbedrijf Pennings bv viert dit jaar haar 150-jarig jubileum. Pennings was altijd een familiebedrijf, maar sinds 1991 maakt de onderneming deel uit van Koninklijke BAM Groep nv.

Oplevering laatste woning Blok C Gasthuiskwartier Gemeente 's-Hertogenbosch (Centrum)

Vandaag is de laatste woning opgeleverd van de 20 woningen en 20 appartementen van Blok C in het Gasthuiskwartier. Het Gasthuiskwartier wordt gebouwd door een bouwcombinatie van Pennings en Heijmans.

Laatste woning opgeleverd #Abdijkwartier

Vandaag is de laatste woning opgeleverd van het project #Abdijkwartier op #Koningsoord te #BerkelEnschot. Wij wensen de bewoners van alle 68 appartementen en 5 woningen veel woonplezier!

Oplevering Deelplan C Gasthuiskwartier 's-Hertogenbosch

Deze week worden de eerste woningen van Deelplan C in het Gasthuiskwartier in Gemeente 's-Hertogenbosch@ door de bouwcombinatie Heijmans-Pennings opgeleverd.

'Achterom is Kermis'

De entree en receptie van Bouwbedrijf Pennings bv worden geheel vernieuwd, naar een ontwerp van OTH Architecten B.V. Tevens worden de vergaderaccommodaties uitgebreid en voorzien van nieuwe AV-hulpmiddelen.

Oplevering Abdijkwartier

Tot en met 10 november levert Pennings de eerste 44 appartementen van Blok A van het #Abdijkwartier op #Koningsoord te #BerkelEnschot op. Wij wensen de kopers veel woongenot!

VG Visie vastgoedplatform

Winkelcentra. Kantoren. Bedrijven. Woningen. Met Rosmalen als uitvalsbasis en inventiviteit, kwaliteit en betrouwbaarheid als USP's, is Bouwbedrijf Pennings bv actief in vrijwel alle segmenten van de vastgoedmarkt.

15 collega's met samen 428 jaar ervaring

In de afgelopen 2,5 jaar hebben maar liefst 15 collega's met samen 428 jaar ervaring Bouwbedrijf Pennings verlaten om van hun welverdiende pensioen te gaan genieten.

Pennings levert 56 woningen op in Drunen

In opdracht van Woonveste heeft Bouwbedrijf Pennings 56 woningen verduurzaamd. Met het hoogwaardig isoleren van dak en gevels en het aanbrengen van een warmte-terugwin-installatie zijn de woningen gereedgemaakt.

Pennings verduurzaamt voor Zayaz

Pennings is in opdracht van Zayaz woningcorporatie gestart met de verduurzaming van de woningen aan de Pieter de Hooghstraat in Gemeente 's-Hertogenbosch.

Heeft u een vraag?

Stel hem hier
laatste nieuws

Pennings 150 jaar!

Bouwbedrijf Pennings heeft zich in 150 jaar ontwikkeld tot een innovatieve en initiatiefrijke bouwonderneming. Een bouwpartner die graag een bijdrage levert aan de realisatie en herstructurering van woon- en werkruimte.