nieuwsbrief.februari.2016  
   
 

Service-onderhoud bij Pennings in goede handen!

De afdeling direct onderhoud heeft de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. De afdeling is gegroeid naar een omzet van ruim € 3,5 miljoen en bedient een diversiteit aan opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, vastgoedbeheerders (van kantoren, winkelcentra etc.) en zorginstellingen.

Op automatiseringsgebied zijn flinke stappen gemaakt. Het gehele proces van orderafhandeling gebeurt digitaal, waardoor opdrachtgevers ook op elk gewenst moment een actueel overzicht kunnen ontvangen van de status van hun orders.
Op jaarbasis verwerkt deze afdeling ruim 6.000 orders.




Voor meer informatie, neem contact op met Marco van den Broek, telefoonnummer 073-5234400.



Winkelcentrum Kerkelanden te Hilversum


Alweer het 5e Retailproject in opdracht van DELA Vastgoed, hier met AM RED als ontwikkelaar en met Buro van der Goes, die verantwoordelijk is voor het ontwerp.
De winkelruimte voor AH is inmiddels opgeleverd en men is bezig met het inrichten van de nieuwe winkel, die een dezer weken de deuren voor het publiek zal openen. Afgelopen maand is ook gestart met het plaatsen van de nieuwe staalconstructie voor de nieuw te maken passage door het bestaande winkelcentrum.

   



Verbouwing Molenhoekpassage te Rosmalen

In opdracht van Bouwinvest wordt gestart met de uitvoering van dit Retailproject, dat gefaseerd uitgevoerd gaat worden omdat ook hier de winkels gewoon door blijven draaien.
Centrum Projecten is gedelegeerd ontwikkelaar en AAI is de architect.
Het project zal doorlopen tot begin 2017.




Uitbreiding Rosada Fashion Outlet te Roosendaal

In 2015 is de uitvoering van de grootschalige uitbreiding van Rosada Fashion Outlet gestart met Stable International als ontwikkelende en verhurende partij.
De uitbreiding van Rosada vordert gestaag en zal in het voorjaar van 2016 opgeleverd worden.





Pennings ontwikkelt en bouwt 77 appartementen Kloosterpark in Valkenswaard

Na de bouwvak is gestart met het boren van 267 palen. Inmiddels wordt de derde van de grotendeels vijf bouwlagen gestort.
Volgens planning gaan we eind 2016 het gehele project overdragen aan Woonbedrijf Eindhoven.






Herinrichting Rijksverzamelkantoor te Zwijndrecht

In opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf is Pennings bezig om hier een compleet nieuw inbouwpakket te realiseren, zodat dit kantoor weer een toekomstbestendige werkplek gaat worden voor NVWA, ILT en iSZW. 
In het gebouw blijft gedurende de verbouwingswerkzaamheden een laboratorium operationeel.





Balkonherstel 54 woningen P. van Osstraat/P. de Hooghstraat te
's-Hertogenbosch

In opdracht van Zayaz is Pennings bezig om de betonnen balkons van 2 complexen in 's-Hertogenbosch te herstellen.

Door de jaren heen is door slechte detaillering van de in het werk gestorte balkons veel vocht in de constructie gekomen, waardoor de wapening is gaan roesten en veel betonschade is ontstaan. Door de betonschade te herstellen, een goede waterkering in de aansluitende gevel te maken en de balkons volledig te voorzien van een waterdichte coating, komen de balkons er weer strak uit te zien en kunnen ze weer jarenlang mee.




- bestaand -                                                       - nieuw - 





Pennings herontwikkelt 6.700 m² kantoorgebouwen in Roermond tot Rijksverzamelkantoor

Aan de Slachthuisstraat in Roermond herontwikkelt Pennings twee kantoorgebouwen ten behoeve van de huisvesting van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Rijkswaterstaat in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf.
Het betreft een Design & Build opdracht volgens de UAV-GC. De verbouwing wordt gefaseerd uitgevoerd.
De oplevering staat gepland in december 2016.







Trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

Bouwbedrijf Pennings bv is een PSO-gecertificeerd bedrijf. Het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt zichtbaar dat Pennings niet alleen in haar werk mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunt, maar hen ook in de eigen bedrijfsvoering een plek biedt. 






Pennings @ctueel februari 2016.

Meer info: www.bouwbedrijfpennings.nl